Αγαπάμε το μικρό σας φίλο όσο εσείς.

Στο Animal Care, κατανοούμε τον ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ εσάς και των τριχωτών σας φίλων. Γι' αυτό προσεγγίζουμε κάθε συνεδρία περιποίησης με αγάπη και φροντίδα για τον αγαπημένο σας σύντροφο

Από ένα απλό μπάνιο μέχρι το πιο φανταχτερό κούρεμα, η έμπειρη groomer μας θα φροντίσει ώστε το κατοικίδιό σας να δείχνει και να αισθάνεται καλύτερα. Χρησιμοποιούμε μόνο τα υψηλότερης ποιότητας προϊόντα για να διασφαλίσουμε ότι το τρίχωμα και το δέρμα τους είναι υγιή και λαμπερά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

To nails 2 tails προσφέρει υπηρεσίες που βοηθούν τον τετράποδο φίλο μας να παραμένει υγιής πάντα με την καλύτερη και πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Υπηρεσίας όπως μπάνιο, κούρεμα, περιποίηση νυχιών και αυτιών.  Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες ώστε  ο τετράποδος φίλος σας να αισθάνεται υγιής αλλά και ο πιο όμορφός / η της παρέας.

Επιπλέον προσφέρουμε μια ποικιλία από ειδικές  θεραπείες όπως για ψύλλους, τσιμπούρια, θεραπευτικά λουτρά, περιποίηση τριχώματος, καθαρισμό δοντιών και πολλά άλλα.

To pet spa nails to tails στο σύγχρονο χώρο μας διαθέτει τον πιο αναβαθμισμένο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και στελεχώνεται από έμπειρους groomer που κύριο μέλημα τους είναι η αγάπη, φροντίδα  και διατήρηση του αγαπημένου μας τετράποδου φίλου σε άριστη κατάσταση.

 
2337-bubble-bath-gradient

Bath / Μπάνιο

Η υπηρεσία μπάνιου για κατοικίδια ζώα περιλαμβάνει ένα απαλό λούσιμο και περιποίηση για να αφήσει το τρίχωμα του τριχωτού σας φίλου να λάμπει και να αισθάνεται τέλεια. Χρησιμοποιούμε μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας, ασφαλή για τα κατοικίδια ζώα, για να διασφαλίσουμε ότι το δέρμα και το τρίχωμα του μικρού σας φίλου είναι καλά περιποιημένο.
1556-beard-trimmer-gradient

Groom / Κούρεμα

Η υπηρεσία περιποίησης κατοικίδιων ζώων περιλαμβάνει περιποίηση του τριχώματος του κατοικίδιου ζώου σας για να διατηρηθεί η συνολική εμφάνιση και υγιεινή του. Θα ψαλιδίσουμε τα νύχια τους, θα καθαρίσουμε τα αυτιά τους και θα διασφαλίσουμε ότι θα δείχνουν και θα αισθάνονται καλύτερα.
1591-hair-brush-gradient

Brush / Χτένισμα

Το βούρτσισμα των κατοικίδιων ζώων είναι ιδανικό για να διατηρήσετε το τρίχωμα του κατοικίδιου σας υγιές και λαμπερό. Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία από βούρτσες και χτένες για να απομακρύνουμε τυχόν κόμπους, ψάθες ή χαλαρό τρίχωμα, αφήνοντας στο τριχωτό σας φίλο ένα λείο, κομψό τρίχωμα.
1871-red-carpet-gradient

Full groom / Πλήρης περιποίηση

Η υπηρεσία πλήρους περιποίησης είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει όλες τις άλλες υπηρεσίες μας, καθώς και πρόσθετες θεραπείες, όπως καθαρισμό δοντιών και πρόληψη ψύλλων και τσιμπουριών. Το κατοικίδιο ζώο σας θα φύγει με την αίσθηση καθαριότητας, άνεσης και της απόλυτης εμφάνισής του.

Οι Groomer μας

Ματούλα Χατζηβασιλείου


Είναι πιστοποιημένη «Φροντιστής και βοηθός Κτηνιάτρου ζώων συντροφιάς» . Κατέχει επίσης πιστοποίηση «Α΄ Βοηθειών σε ζώα συντροφιάς». Αναζητώντας όμως μια διαφορετική επαφή με τα ζώα, που τόσο πολύ αγαπάει, αποφάσισε να ασχοληθεί με το Pet Grooming.

Πλέον κατέχει βεβαίωση σπουδών “Pet Grooming” και εξελίσσεται διαρκώς πάνω σε αυτό μέσα από σεμινάρια και συνεχής εκπαίδευση. Ο αγαπημένος σας φίλος θα φύγει πιο όμορφος και πιο χαρούμενος.

ΚΙΟΤΑΡΙ (ΝΟΤΙΑ ΡΟΔΟ)

Τηλ.: 2244 042191

Ελισάβετ Τζιαμπαζλή


Η Ελισάβετ είναι ενεργή εθελόντρια πολλά χρόνια στη διάσωση και περίθαλψη αδέσποτων ζώων. Η αγάπη της και η επιθυμία της για την επαφή με τα κατοικίδια αλλά και τα άγρια ζωα την ώθησε στο να ασχοληθεί και επαγγελματικά με αυτό τον τομέα. Έχει δίπλωμα pet grooming και vet assistant. Παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια πάνω σε αυτά τα αντικείμενα όπως και μαθήματα Animal Reiki.

ΚΡΕΜΑΣΤΗ (ΝΗΡΗΙΔΩΝ 36)

Τηλ.: 2241 093318

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Service Price for small dogs up to 10kg and cats Price for medium dogs up 11-25kg Price for large dogs  26-45kg Price for Giant dogs over 46kg
Bath only / Μπάνιο

From / από

20 €

From / από

25 €

From / από

30 €

From / από

50 €
Groom only / Κούρεμα

From / από

25 €

From / από

30 €

From / από

40 €

From / από

60 €
Brush only / Χτένισμα

From / από

15 €

From / από

20 €

From / από

25 €

From / από

40 €
Full groom / Πλήρης περιποίηση

From / από

30 €

From / από

40 €

From / από

55 €

From / από

70 €

* Δώρο αξεσουάρ

Κόψιμο νυχιών 5 €

Καθάρισμα αυτιών 5 €

Ώρες Λειτουργίας

  • 09:30-13:00 & 17:30-20:30
  • 09:30-13:00 & 17:00-20:00

Ραντεβού

  • (+30) 2241 093318