Το επόμενο επίπεδο φροντίδας του αγαπημένου σας φίλου….με ένα πάτημα!


Αναλύσαμε τις ανάγκες και συνδυάσαμε την εμπειρία μας! Προέκυψε ότι είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην φροντίδα των αγαπημένων μας κατοικίδιων όταν έχουμε άμεση πρόσβαση σε όσο γίνεται αναλυτικότερο ιστορικό του ζώου! Δυστυχώς οι τετράποδοι/φτερωτοί/έρποντες/υδρόβιοι/χνουδωτοί φίλοι μας δεν μπορούν να μας δώσουν οι ίδιοι το ιστορικό τους και τα συμπτώματα τους! Το ιατρικό προσωπικό του AnimalCare είναι εξειδικευμένο ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στην καλύτερη διάγνωση του ζώου, για το ιστορικό όμως, χρειαστήκαμε την βοήθεια της τεχνολογίας!

Έτσι, δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη ψηφιακή σουίτα για τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο έλεγχο της υγείας του ζώου.

Κάτι παραπάνω απο ψηφιοποίηση του βιβλιάριου υγείας του ζώου.

Κυριολεκτικά ένα ολοκληρωμένο σύστημα ιστορικού του κατοικίδιου, σε ένα εύχρηστο περιβάλλον. Πλέον καταγράφονται όλες οι εξετάσεις, οι επεμβάσεις και οι φαρμακευτικές αγωγές δημιουργώντας μία ξεκάθαρη και ακριβής περιγραφή του κατοικίδιου.

Ο πελάτης του κτηνιατρείου έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στην εικόνα του κατοικίδιου του, από το κινητό του τηλέφωνο.

Προχωρήσαμε και λίγο παραπάνω!

Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής, πολλές φορές μας αναγκάζουν να ξεχνάμε σημαντικά πράγματα! Ραντεβού, γενέθλια των αγαπημένων μας κλπ. στατιστικώς είναι τα πιο συχνά από τα πράγματα που ξεχνάμε! Φροντίσαμε να σας βοηθήσουμε και με αυτό!

Ενσωματώσαμε ένα σύστημα υπενθύμισης των ραντεβού, μέσω SMS και Email για να μην ξεχνάτε ποτέ το προγραμματισμένο ραντεβού του μικρού σας φίλου και να γνωρίζετε την επόμενη θεραπεία του. Βέβαια στις ρυθμίσεις του προφίλ του κατοικίδιου σας, μπορείτε όχι μόνο να αλλάξετε την φωτογραφία του αλλά και να θυμηθείτε τα γενέθλια του!

Γιατί για τον αγαπημένο σας φίλο, είστε το κέντρο του κόσμου, το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε είναι να τον φροντίσετε σωστά!